Заключване с чип

zakluchvane-s-chipСъвременните технологии за защитата на Вашата собственост се развиват с всяка минута. Приоритетните нужди на хората от сигурност и комфорт, превръщат този отрасъл в един от най-бързо напредващите сектори. Пазарът предлага много решения за входни врати, но какво представлява входната врата, без надеждна ключалка. Не е трудно да си отговорим на този въпрос, имайки предвид нарастващата престъпност и изобретателността на недоброжелателните крадци.

Електронното заключване с чип е добро решение, което има своите верни последователи и положителни клиентски оценки. Сигурност и лесна експлоатация в едно.

Познаваемостта на електронното заключване с чип е висока. Първите клиенти на услугата и устройството бяха офисите, където на всеки служител беше осигурен персонален чип за достъп до работното място. Този чип има две основни функции – безпроблемно влизане и излизане и контрол на служителя в работно време. Информацията за всяко влизане и излизане е достъпна и напълно отговаряща на действителността.

Отключващите устройствата с чип бързо си проправиха път и към частните домове и входове на жилищни кооперации. Тяхната надеждност бе оценена от всички потребители и все по-често пред входа на дадена кооперация, ще видите жителите й въоръжени с тези малки устройства в ръка.

Животът на подобна заключваща система с чип е дълъг и в това се крие неговата рентабилност. Първоначалната инвестиция се изплаща бързо, а сигурността, която осигуряват е неизмерима в пари.
Монтажът на подобна система се извършва от професионалист. Той ще постави вашата нова заключваща система с чип за броени часове. Ще проведе кратко обучение на всички ползватели на услугата и ще отговори на възникнали въпроси по експлоатацията.

Техническите параметри на електронното заключване с чип дават отговор на част от клиентските въпроси. Един от тях е свързан с това, колко дълго може да се използва системата?
Поради липсата на триещи механизми, на практика периода за експлоатация е много дълъг. Повредени, откраднати или загубени чипове се подменят и въвеждат отново, така че всяка житейска ситуация, да не възпрепятства работата на системата.

Чиповете могат да бъдат контактни и безконтактни. Цените им не се различават драстично. Количествата нужни за цялата кооперация се заплащат на бройка, с предварителна заявка към доставчика на услугата. Във всеки един момент могат да бъдат поръчани допълнителни чипове, както и да бъдат премахнати конкретни чипове от системата за достъп. Тази ситуация е честа при голямо количество наематели в дадена кооперация, които не са с дългосрочен ангажимент към жилището, което населяват.

Да поговорим за самата защита. Високотехнологичните електронни заключвания с чип са предпазени от всякаква форма на вандализъм. Те осигуряват 100% сигурност за всички живущи в кооперацията. Притежават защита срещу електрошок и механично приложена сила.

Четецът е защитен и дори и някой крадец да се опита да го повреди с прилагане на сила, вратата няма да се отвори. Сигурността е на първо място. Усещането за комфорт и надеждност са най-важни, може да се доверите напълно на електронната система за заключване с чип и да бъдете спокойни за близките си и за своето имущество.

One Response so far.

  1. Заключването с чип е най-доброто, което изобщо се случи в нашия жилищен вход. След доста срещи със съседите и спорове, се чудехме, как да подменим старата ключалка, с нещо съвременно и сигурно. Решихме най-накрая да е заключване с чип. Не ни излезе скъпо, а и стана за половин ден. До сега не е имало изгубени чипове или проблеми, надявам се и за напред да е така. В магазина, в който работя отдавна е въведена системата и си работи идеално, така че се чудя, защо хората все още разчитат на старите ключове.


Битумни керемиди –...

Много хора резонно се притесняват дали битумните керемиди, които са ...

Защо да сложим...

По всяка вероятност няма домакинство, което да не е изпитало ...

Кои са добрите...

Основната задача на летните гуми е да осигурят здраво сцепление ...

Aston Martin ONE...

Автомобилът Aston Martin ONE 77 всъщност не е просто създаден ...

Имоти в София...

Имоти в София с топ цена, но и на топ ...

Битумни керемиди –...

Много хора резонно се притесняват дали битумните керемиди, които са ...

Защо да сложим...

По всяка вероятност няма домакинство, което да не е изпитало ...

Кои са добрите...

Основната задача на летните гуми е да осигурят здраво сцепление ...

Aston Martin ONE...

Автомобилът Aston Martin ONE 77 всъщност не е просто създаден ...

Имоти в София...

Имоти в София с топ цена, но и на топ ...