damski-parfiumВсяка една дама иска да направи хубаво впечатление на мъжа до себе си и да бъде забелязана. Когато стане дума обаче за избор на подходящ парфюм, който достаъчно силно да привлече вниманието на мъжа, често се удря на камък. Това е така, защото всеки мъж харесва различен тип аромати, но как можем да разберем кои парфюми наистина биха се харесали на нашата половинка или на човека, на когото искаме да грабнем вниманието?

В медиите все по- често започна да се говори за влиянието на зодиите в нашия живот и изборите, които правим, свързани с тях. Видовете парфюми и уханни комбинации също не правят изключение и заемат важна роля в създаването на първо впечатление у човек. Ето как само ако знаем зодията на мъжа, когото искаме да впечатлим, ще успеем да направим правилния избор на парфюм.

Мъжът Овен- за него в пълна сила важат думите сила, амбиция, упоритост, страст и честност. Дамите, които се опитват да бъдат забелязани от такива мъже също трябва да са открити, силни и завладяващи. Бъдете провокативни, смели и дръзки. Нека парфюмът грабне ума му, след това идва Вашия ред.

Мъжът Телец– той носи доза изтънченост и аристократизъм в себе си. Думите стил, класа и емоция тук са водещи. Като земна зодия обича земните ухания, свежи плодови нотки и комбинации с флорални мотиви, които обаче носят доза огън и завладяват ума.

Мъжът Близнаци-любопитни, отворени към света и много комуникативни. В същото време са непостоянни и лесно отместват вниманието си. Близнаците са непредсказуеми, затова дами, заложете на грабващи цветни ухания, които да запленят ума на мъжа.

Мъжът Рак- това са едни от най- емоционалните и чувствителни зодии, носещи доста романтизъм в себе си. Ракът трудно може да бъде впечатлен, защото, за да стигнете до неговата истинска същност, трябва първо да премахнете неговата черупка. Не залагайте на силни, тежки и крещящи аромати, а по- скоро леки и ефирни, напомнящи лятото.

Мъжът Лъв– коренно различни от раците, лъвовете искат да бъдат забелязвани и харесвани. Впечатляват се от всички грандиозни и изящни неща. Ако искате да впечатлите мъж зодия лъв, изберете скъп и качествен парфюм, най- добре с цветни нотки.

Мъжът Дева– теобичат да се грижат за себе си, своята външност, дом и семейство.  Думите перфекционисти и аналитици ги определят най- добре. В същото време девата е земна зодия, затова тежките аромати и комбинации не я привличат.  Заложете на леки и нежни парфюми, ако искате да бъдете харесани от мъжа дева.

Мъжът Везни- хармонията, красотата и стила са изключително важни при везните. Те държат на своята външност и искат човека до тях също да е на ниво. Изберете елегантен марков парфюм с цветни уханни нотки.

Мъжът Скорпион- страстта е водещото чувство при тях. Обичат да бъдат предизвиквани, да се впускат в различни приключения и да бъдат ухажвани. Дамите, които искат да привлекат вниманието на скорпиона трябва да са секси, смели и открити. Заложете на силни и завладяващи аромати.

Мъжът Стрелец- Авантюристи, пътешественици и отворени към света. Стрелецът обича свободата и за него думата независимост има особено важно значение. Впечатляват се от парфюми, които предизвикват, съблазняват и провокират ума.

Мъжът Козирог-те са традиционалисти, трудно биха ги впечатлили по- горе споменатите дръзки аромати. Затворени и свити, мъжете козирози харесват класически, нежни и изтънчени аромати.

Мъжът Водолей– иновативни, модерни, комуникативни, създаващи свои собствени правила. Обичат да експериментират, отворени са към всичко ново, или са готови самите те да го създадат. Идеалните парфюми, които биха ги впечатлили са с нотки на пачули.

Мъжът Риби- свръхемоционални и раними, рибите лесно променят настроенията и решенията си. Те са плахи, свити и трудно се отварят пред някого. Ако искате да бъдете забелязани от мъж зодия риби, заложете на провокиращи аромати, достатъчно ярки, но не и толкова тежки и натрапващи.

Източник: Тестер БГ


Битумни керемиди –...

Много хора резонно се притесняват дали битумните керемиди, които са ...

Защо да сложим...

По всяка вероятност няма домакинство, което да не е изпитало ...

Кои са добрите...

Основната задача на летните гуми е да осигурят здраво сцепление ...

Aston Martin ONE...

Автомобилът Aston Martin ONE 77 всъщност не е просто създаден ...

Имоти в София...

Имоти в София с топ цена, но и на топ ...

Битумни керемиди –...

Много хора резонно се притесняват дали битумните керемиди, които са ...

Защо да сложим...

По всяка вероятност няма домакинство, което да не е изпитало ...

Кои са добрите...

Основната задача на летните гуми е да осигурят здраво сцепление ...

Aston Martin ONE...

Автомобилът Aston Martin ONE 77 всъщност не е просто създаден ...

Имоти в София...

Имоти в София с топ цена, но и на топ ...